Sport:

Als ik ga sporten dan vind ik het wel leuk om te gaan fietsen, skie├źn, badmintonnen of zwemmen. Maar ik ben ook minimaal 2 keer in de week in de sportschool te vinden. Hier doe ik veel aan fitness en trek ik nog een aantal baantjes in het water.

Als het mooi weer is ben ik altijd wel van de partij om te zwemmen in natuurwater. Lekkere afkoeling en het is gezond en gezellig. Daarnaast sta ik in de winter soms op de ski.

Voetbal:

Het voetbal is voor mij ook best wel belangrijk om te blijven volgen. Ik kijk best wel veel naar wedstrijden en verder houd ik heel de dag een paar sites in de gaten of er nog belangrijk nieuws is. En dan is het belangrijkste nieuws de informatie rondom de beste club van Nederland: AFC Ajax.

Van 25 januari 2007 t/m 1 februari 2009 was ik teamlid van een fansites van Ajax, namelijk www.ajaxonline.org. Daar verrichtte ik diverse website werkzaamheden. Een voorbeeld was een XMB forum opzetten en andere kleine technische dingen voor de website. Ook was ik verantwoordelijk voor sommige kleine redactie taken

Van 1 februari 2009 t/m 10 maart 2009 was ik moderator van het forum van AjaxFans.net. Ik zorgde er voor dat er geen misbruik werd gemaakt van het forum.

Social Media

© Martin Bronkhorst - Design by CommPro Automatisering